tisdag 11 maj 2010

Efter drygt 60 timmars buss-/tågresor och 42 föreläsningar med totalt 1000 åhörare i 20 olika städer...

har man nu landat hemma i sin egna lägenhet igen. Det känns väldigt konstigt att vara tillbaka igen, efter totalt 9 månader på resande fot. Framförallt efter att ha vaknat på ett nytt ställe varje dag de senaste 5 veckorna till att bara vara still på samma ställe varje natt/dag...

Visst är det skönt att få igång rutinerna och vardagen igen. Framförallt vettig kost och motion, som jag verkligen har saknat!!

Men det rycker allt i resenerverna redan. Det här äventyret har bara gett mersmak. Undrar vart man hamnar härnäst??

Just nu har vi fyra (August, Kristofer, Isabell och jag) lite paus från varandra, men den 22-23 maj är det dags för oss att återigen samla ihop oss, för att göra en utvärdering av hela resan. Då tillsammans med resten av Ungdomspraktikenfolket =)

Denna utvärdering/rapport skall sedan skickas in till Forum syd. Men vårt arbete i VFSN slutar inte där och då, utan de som vill fortsätta engagera sig har självklart möjlighet att göra det. Det finns massor att göra i organisationen här på hemmaplan. Det är styrelsemöte den 5 juni och då skall jag vara på plats, så får vi se vilka uppgifter som hamnar på mitt bord! =)

Här är lite bilder tagna under hela infoturnén. Enjoy! We did!

1 kommentar:

  1. Tack Sara.
    Det är Augusts föräldrar som skriver.
    Vi har följt dina inlägg med glädje hela tiden i Nica och varit väldigt glada för den info vi fått genom dig om hur ni hade det där. Har inte varit ute på denna sida sedan ni kom hem, men är mycket tacksamma för din information under hela praktikanttiden.
    Hoppas du mår bra, passerar du Rimforsa så ,är du alltid välkommen till Augusts barndomshem.
    Kram Augusts föräldrar.

    SvaraRadera