måndag 4 januari 2010

God fortsättning på det nya året!

Hoppas ni hade det bra Nyår och att det nya året börjat bra. Själv lyckades jag bli nått sånär parasitfri till Nyårsafton. Reste till playan Las Peñitas och firade 12 slaget på stranden med fyrverkerier, öppna eldar och Bob Marley musik =) Riktigt härligt!

Trots att alla parasiter förmodligen dött, sa är magen fortfarande lite svag men jag far i alla fall behålla maten nu och aptiten har återvänt. Livet blir ju lite roligare då ;)

Den 11 januari kommer min syster Anna hit på besök och vi skall resa runt i Nicaragua och Costa Rica i nästan 3 veckor. Skall bli otroligt kul och skönt att träffa henne samt att få resa runt och se lite andra delar av landet.

Men fram tills den 11 januari har vi ganska mycket att göra. Den 8:e kommer en grupp på 25 personer från USA på besök i byn. Vi skall fixa med övernattning och mat. Sen har vi sol-ugnen som skall provas samt att vi skall gå runt och mäta hur mycket ström tv-aparaterna m.m drar i byn. Det är för att kunna räkna på hur effektiva panelerna är samt vilka typer av elektriska saker familjerna har.

Ska låna familjens häst och rida till stan för att köpa en 20 liters dunk vatten också och ta med till byn. Tänker inte riskera att bli sjuk nu igen.

Fram tills nästa gång får ni ha det toppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar